Google

Polite de asigurare false la Omniasig?

Written on:mai 14, 2014
Comments
Add One

omniasig siglaProcurorii au efectuat miercuri, 49 de percheziţii la sediile centrale şi la sucursale ale societăţii de asigurări Omniasig din Bucureşti şi din toate judeţele, într-un dosar în care a fost începută urmărirea penală pentru abuz în serviciu şi fals intelectual. Procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică, fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea de către mai multe persoane a unor infracţiuni de abuz în serviciu şi fals intelectual, pentru care a fost începută urmărirea penală. Surse judiciare au declarat că percheziţiile au avut loc la sediile societăţii de asigurare Omniasig.

Directorul general şi alţi peste 40 de directori ai Omniasig sunt suspectaţi de implicare în falsificarea a aproximativ un milion de poliţe de asigurare, au declarat miercuri surse judiciare.

Potrivit surselor citate, ancheta vizează mai multe persoane, printre care ar fi şi directorul general al societăţii de asigurare Omniasig, precum şi toţi directorii de sucursale şi directorii de vânzări.

Prejudiciul nu a fost încă stabilit, însă se presupune că acesta se ridică la câteva milioane de euro.

Parchetul General a anunţat miercuri printr-un comunicat că procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea de către mai multe persoane a unor infracţiuni de abuz în serviciu şi fals intelectual, pentru care a fost începută urmărirea penală.

 

Leave a Comment