Google

Podeaua unui autoturism „dublata” cu aproximativ 7.000 de tigarete de contrabanda

Written on:iulie 22, 2014
Comments
Add One

tigari ascunse inmasina 1Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea impreuna cu inspectorii vamali au descoperit, ascunse si nedeclarate, aproximativ 7.000 de tigarete in podeaua unui autoturism condus de un barbat cu dubla cetatenie.

In dimineata zilei de 22 iulie, in jurul orei 04.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru a intra in tara, conducand un autoturism marca BMW, Vitalie L. in varsta de 34 ani cu dubla cetatenie romano-moldoveneasca.

Pentru valorificarea unei informatii aflate in lucru, colegii nostri au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului.

In urma efectuarii controlului, echipa comuna formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit, ascunse si nedeclarate in podeaua autoturismului, 6.760 de tigarete de diferite marci de provenienta R. Moldova.

Conform prevederilor legale a fost luata masura retinerii tigaretelor, in valoare totala de 3.007 lei, in vederea confiscarii.

Deoarece barbatul a mai fost depistat in luna octombrie a anului 2013 incercand sa introduca in Romania tigari de contrabanda, politistii de frontiera intocmind pe numele acestuia lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de contrabanda.

Leave a Comment