Google

Podeaua unui autoturism „dublata” cu 10.000 de tigarete de contrabanda

Written on:iunie 5, 2014
Comments
Add One

tigari contrabanda Siret1Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galati-rutier impreuna cu inspectorii vamali au descoperit, ascunse si nedeclarate, 10.000 de tigarete in podeaua dubla a  unui autoturism condus de un cetatean moldovean.

Joi 5 iunie in jurul orei 07.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier, pentru a intra in tara, conducand un autoturism marca Audi, cetateanul din R. Moldova, Vitalie M. in varsta de 25 ani.

Pentru valorificarea unei informatii aflate in lucru, colegii nostri au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autovehiculului.

In urma efectuarii controlului, echipa comuna formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit, ascunse si nedeclarate in podeaua dublata a autoturismului, 10.000 de tigarete marca Plugarul de provenienta R. Moldova.

Conform prevederilor legale a fost luata masura retinerii tigaretelor, in valoare totala de 1.113 lei, si a autoturismului, in valoare de 8.900 lei, in vederea confiscarii, iar tanarul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 10.000 lei.

De asemenea au fost intreprinse masurile necesare in vederea anularii vizei si a permisului de mic trafic emise pe numele cetateanului moldovean.

Leave a Comment