Google

Pistol şi cartuşe descoperite de poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Stanca

Written on:august 18, 2014
Comments
Add One

art bdPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stanca impreună cu inspectorii vamali au depistat un cetăţean din R. Moldova, care avea asupra sa un pistol şi 12 cartuşe, tip capsă fără a deţine permis de armă şi nici autorizaţie de introducere respectiv, de tranzitare pe teritoriul Romaniei a pistolului cu muniţia aferentă.

La sfarşitul săptămanii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Stanca, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat,  cetăţeanul din  R. Moldova, Vadim M., in varstă de 29 ani, care conducea un autoturism marca Chevrolet, inmatriculat in R. Moldova.

In urma verificărilor specifice efectuate, echipa de control a constatat că persona in cauză deţine un pistol marca Ekol şi un număr de 12 cartuşe, tip capsă, pentru care nu deţine permis de armă şi nici autorizaţie de introducere respectiv, de tranzitare pe teritoriul Romaniei.

Pe numele cetăţeanului moldovean, poliţiştii de frontieră au intocmit dosar penal pentru săvarşirea infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Conform prevederilor legale pistolul şi cartuşele au fost ridicate urmand a fi predate  lucrătorilor din cadrul la I.P.J. Botoşani- Serviciul Arme şi Muniţii.

Leave a Comment