Google

Pilotaj de inalta clasa la AeroDrive Show Iasi 2015

Written on:iunie 12, 2015
Comments
Add One

avionDuminica 14 Iunie incepand cu ora 17.30, in zona complexului comercial ERA Park Iasi, se va desfasura AeroDrive Show, un spectacol unic in Romania ce va avea loc in premiera in zona Moldovei.

Statul Major al Fortelor Aeriene prin Fortele Aeriene Romane participa la acest eveniment atat in zbor cat si in prezentare statica dar si cu un stand cu materiale privind oferta educationala. Echipajele sunt:

ECHIPAJE IAR 330 :

69 CPT.CDOR ANDRIEȘ CRISTIAN (FLIGHT LEADER)

CPT. CDOR CĂȘERU CĂTĂLIN

64 CPT. CDOR TENIE MARICEL

CPT.CDOR COSTEA CONSTANTIN

56 LT.CDOR IANACHIUC ALIN    (STATIC DISPLAY)

LT TIMOFTE ȘERBAN

ECHIPAJE IAR 99 ȘOIM:

709 CPT.CDOR COLȚĂNEL BOGDAN

LT.CDOR PARASCHIV  SORIN

723 CPT. CDOR BRESUG MARCEL

LT.CDOR CUCU EMANUEL

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, SMURD si Politia de Frontiera au pregatit programe demonstrative care scot in evidenta partea aplicativa a celor 2 domenii, aviatic si automobilistic.

Sincronizarea cu Iacarii Acrobati, singura formatie privata de acrobatie aeriana din Romania, o vor face, in spectacolul masinilor de curse, Bogdan MARISCA si Marco TEMPESTINI, piloti in cadrul Napoca Rally Academy.

Consiliul Judetean Iasi este principalul organizator al evenimentului, alaturi de Asociatia Aeronautica Romana, Aeroportul Iasi si Ford Iasi fiind parteneri.

“Totul este pregatit pentru ca iesenii sa se bucure de un spectacol unic, mai ales ca intrarea este libera pentru public. AeroDrive Show este o excelenta ocazie pentru toti cei interesati, sa afle mai multe informatii despre aceste domenii care se intrepatrund in evenimentul de sambata – aviatia si automobilismul. Pentru buna desfasurare a evenimentului, indemnam publicul sa vina din timp in zona ERA Park, chiar de la 15.30, pentru ca exista posibilitatea petrecerii timpului atat in zona expozitionala cat si in zona de shopping.” a declarat Marius BODEA, presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului Iasi

“AeroDrive Show Iasi 2015 este un nou concept, inedit, in ceea ce priveste spectacolele aviatice. In cele peste patru ore de spectacol AeroDrive legatura intre aer si sol se va face printr-o suprapunere eleganta a evolutiilor la sol cu masini si a celor aeriene. Avand in vedere ca siguranta este pe primul loc, reamintim faptul ca inaltarea de drone, zmee, folosirea de lasere sau aprinderea focului sunt strict interzise. Suntem convinsi, insa, ca publicul iesean cunoaste si respecta deja aceste reguli” a declarat Diana DUMITRACHE, presedinte al Asociatiei Aeronautice Romane

„Pentru Napoca Rally Academy este un eveniment deosebit si ne bucura invitatia de a face parte dintre protagonisti! Vor fi patru ore dinamice in care noi vom avea demonstratii cu Focus ST si Fiesta ST, doua masini cu veleitati sportive si mai ales vom fi prezenti cu Ford Fiesta R5, modelul cu care Simone, Marco si cu mine luam startul in Campionatul National de Raliuri. Suntem convinsi ca va fi un eveniment extrem de interesant pentru toti cei prezenti!” a declarat pentru Aeroportul Iasi Bogdan Marisca, pilot Napoca Rally Academy.

Programul detaliat, harta locatiei si alte informatii utile vor putea fi accesate pe pagina oficiala a spectacolului, https://www.facebook.com/aeronauticshowpage

Leave a Comment