Google

Peugeot cu plafonul dublat cu tigari de contrabanda

Written on:aprilie 2, 2014
Comments
Add One

Masina in vamaPolitistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stanca impreuna cu lucratorii vamali au descoperit 7.600 de tigarete, ascunse in plafonul unui autoturism.

La inceputul acestei saptamani s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Stanca, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, Oleg V., cetatean moldovean in varsta de 31 de ani, conducand un autoturism marca Peugeot, inmatriculat in R. Moldova.

Pentru valorificarea unei informatii, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului.

In urma controlului efectuat, echipa comuna a descoperit, ascunsa si nedeclarata, in plafonul autoturismului cantitatea de 7.600 tigarete marca Plugarul, cu timbru de acciza Republica Moldova.

Conform prevederilor legale a fost luata masura retinerii tigaretelor in valoare de 836 lei, soferul autoturismului a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei, iar viza de intrare in Romania eliberata pe numele lui Oleg V. a fost anulata.

Leave a Comment