Google

Peştele fără documente i-a adus un dosar penal

Written on:aprilie 16, 2014
Comments
Add One

pestePoliţiştii de frontieră botoşăneni au întocmit dosar penal pentru braconaj piscicol unui bărbat, care transporta aproximativ 100 kilograme de peşte fără a deţine documente legale.

În data de 15 aprilie a.c., in jurul orei 16.00, poliţiştii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Botoşani/I.T.P.F. Iaşi aflaţi în executarea unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol au oprit în trafic pentru control, în localitatea de frontieră Gulioaia, o autospecială frigorifică înmatriculata în Botoşani, condusă de cetăţeanul român Cristian G., în vârstă de 39 ani.

La controlul efectuat asupra autoturismului, în compartimentul transport marfa, a fost descoperită cantitatea de 112 kilograme peşte din care 15 kg. şalău şi 97 kg. crap, pentru care cetăţeanul nu avea documente de provenienţă.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinerea/transportul/comercializarea fără documente legale a peştelui, icrelor şi a produselor din peşte, documentele urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecatoria Botoşani.

Întreaga cantitate de peşte a fost ridicată în vederea continuării cercetarilor.

Leave a Comment