Google

Peste 90% din populația acestei țări știe că haosul este opera așa-zisei performanțe a prim ministrului Cîțu

Written on:octombrie 4, 2021
Comments
Add One

Recent supermanul din fotoliul de premier a îndemnat parlamentul să modifice hotărârea de Guvern și să permită accesul la diferite activități și pentru persoanele testate, nu numai pentru cele care s-au vaccinat sau care au trecut prin boală, măsură valabilă pentru localitățile cu incidențe mari. „Iresponsabilitatea și lipsa de asumare sunt la ordinea zilei, tocmai din cauza asta dânsul probabil că mâine (marți, 5 octombrie 2021, n.r.) își va încheia mandatul în calitatea lui de prim-ministru”, spune profesorul Alexadru Rafila.

E absolut ciudat, Câțu vine cu o propunere, o prezintă sub forma unei hotărâri de Guvern, care în mod evident nu are foarte mari șanse să intre în vigoare pentru că are elemente care produc un anumit tip de discriminare, care sigur că nu pot fi aplicate, după care vine și spune că Parlamentul trebuie să preia această chestiune. E clar că pălăria de prim ministru e prea mare pentru Câțu chiar dacă e sprijinit de Iohanis.

„Lucrul acesta trebuie subliniat apropo de asumare și de responsabilitate, numărul foarte mare de cazuri și numărul foarte mare de decese din această perioadă sunt în responsabilitatea directă a Guvernului Cîțu și e o chestiune la care cred că toată lumea sau marea majoritate a populației este de acord. Dânsul are un grad de încredere undeva între 6% și 10%, deci e clar că peste 90% din populația acestei țări știe că situația în care ne aflăm se datorează așa-zisei performanțe a domnului prim-ministru Cîțu”, a adăugat Alexandru Rafila.

Spuermanul se contrazice de trei ori pe zi și o dată la culcare, așa cum spuneam și anterior.

„Noi avem în general trei categorii de decizii care de multe ori sunt discordante. Întâi avem o hotărâre a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, unde, atenție, președinte e domnul Cîțu, după care avem o hotărâre de Guvern care nu numai că aprobă, dar și modifică hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență, din nou, primul-ministru și semnatarul acestei hotărâri de Guvern este tot domnul Cîțu, după care comitetele locale pentru situații de urgență încearcă să găsească soluția pentru un anumit județ sau pentru municipiul București și aceste soluții câteodată și ele la rândul lor prezintă anumite discordanțe. La sfârșit, ca să încheiem, ajungem la o situație în care nimeni nu știe ce trebuie să respecte, când trebuie să respecte și care este modalitatea de implementare a unor măsuri. E vorba despre haosul perfect care a fost instaurat și, în momentul în care dânșii au reușit cu haosul perfect, spun că responsabilitatea trebuie să fie în parlament”, a conchis profesorul Alexandru Rafila.

Leave a Comment