Google

Peste 4000 ţigarete de contrabandă şi un autoturism, confiscate de inspectorii vamali gălăţeni

Written on:octombrie 27, 2014
Comments
Add One

tigari MT ascunse la rezervor 12 nov 2012În data de 26 octombrie 2014 inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Giurgiuleşti au  dejucat două  tentative de introducere ilegală în ţară a ţigaretelor de contrabandă, reţinând în vederea confiscării 4 520 ţigarete de contrabandă şi un autoturism cu locaş special amenajat  pentru transportul acestora.  Autoritatea vamală a sancţionat persoanele implicate cu amenzi contravenţionale în cuantum de 10 000 lei.

În dimineaţa zilei de 26 octombrie 2014, inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Giurgiuleşti au descoperit asupra unei pasagere, aflată într-un microbuz înmatriculat în Republica Moldova, ascunse pe corp şi într-o găleată cu ouă, 1560 ţigarete de contrabandă, diferite mărci (Ashima, Hilton, Rothmans).

Ulterior, în jurul orelor 14,00, inspectorii vamali au confiscat 2960 ţigarete de contrabandă, marca Ashima, ascunse în scopul sustragerii de la controlul vamal, în locaş special amenajat în lonjeroanele unui  autoturism ROVER 75, înmatriculat în România .

Autoritatea vamală a procedat la reţinerea în vederea confiscării a ţigaretelor şi autoturismului cu locaş special amenajat, persoanele implicate fiind sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 10 000 lei .

Leave a Comment