Google

Peste 4.200 de ţigarete ascunse in praguri şi sub bancheta unui autoturism, descoperite de poliţiştii de frontieră gălăţeni

Written on:noiembrie 26, 2014
Comments
Add One

tigari MT ascunse la rezervor 12 nov 2012Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi au descoperit 4.260 ţigarete de contrabandă, ascunse in pragurle şi sub bancheta din spate a unui autoturism condus de un cetăţean din R. Moldova.

In data de 24 noiembrie a.c., in jurul orei 05.30, poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi/ ITPF Iaşi, pe timpul desfăşurării unei acţiuni specifice pe linia contrabandei şi evaziunii fiscale cu produse de tutun, au oprit in trafic, pe raza municipiului Galaţi, un autoturism marca Opel Meriva, inmatriculat in judeţul Galaţi, despre care existau informaţii că este folosit pentru transportul ţigaretelor de contrabandă. Autoturismul era condus de V. Petru, cetăţean din R. Moldova, in varstă de 30 de ani.

Pentru continuarea cercetărilor persoana şi autoturismul au fost conduse la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, ocazie cu care poliţiştii de frontieră au descoperit ascunse in praguri şi sub bancheta din spate a autoturismului, cantitatea de 4.260 ţigarete, marca Marble.

Ţigările, in valoare de 941 lei, şi autoturismul, in valoare de 10.000 lei, au fost ridicate in vederea confiscării.

Poliţiştii de frontieră i-au intocmit persoanei in cauză lucrare penală sub aspectul săvarşirii infracţiunii de colectare, deţinere, producere, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vanzarea bunurilor sau mărfurilor mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscand că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvarşirii acesteia.

Leave a Comment