Google

Peste 30.600 de ţigarete ascunse intr-un autoturism, descoperite de poliţiştii de frontieră vasluieni

Written on:decembrie 9, 2014
Comments
Add One

tigari ascunse inmasina 1Poliţişti de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa impreună cu lucrători vamali au descoperit 30.660 de ţigarete ascunse in bara din faţă, spate, in semiaripile din faţă şi spate şi in roata de rezervă a unui autoturism condus de un tanar care implineşte azi 25 de ani.

In ziua de 08 decembrie a.c., in jurul orei 00.30 in P.T.F. Albiţa/ I.T.P.F.Iaşi,  s-a prezentat pentru a intra in ţară, conducand un autoturism marca Audi, inmatriculat in R.Moldova, Alexei P., cu dubla cetăţenie romană şi R.Moldova, in varstă de 25 ani, domiciliat in municipiul Bucureşti.

Ca urmare a valorificării unei informaţii, cu privire la faptul că autoturismul este folosit pentru transportul ţigaretelor de contrabandă, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport.

In urma controlului amănunţit efectuat, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit ascunse in bara din faţă spate, in semiaripile din faţă şi spate şi in roata de rezervă a autoturismului, 30.660 ţigarete diferite mărci, cu timbru de acciză R.Moldova şi Ucraina.

Conform prevederilor legale a fost dispusă măsura reţinerii ţigaretelor, in valoare totală de 6.776 lei in vederea confiscării şi sancţionarea bărbatului cu amendă contravenţională in valoare de 5.000 lei.

Leave a Comment