Google

Peste 133.000 tigarete, descoperite intr-o autoutilitara condusa de un iesean

Written on:februarie 24, 2015
Comments
Add One

tigari plugarul si colet marePolitisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Bivolari efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda fata de doi ieseni, dupa ce au descoperit in autoutilitara acestora 133.140 tigarete de provenienta R. Moldova.
In data de 23 februarie a.c., in jurul orelor 18.00, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei Frontiera Bivolari au oprit in trafic pentru control, pe DJ 282 C, o autoutilitara marca Volkswagen Transporter, condusa de cetateanul roman U.G., in varsta de 49 ani, domiciliat pe raza judetului Iasi. Barbatul era insotit de cumnatul sau, cetateanul roman U.D., in varsta de 41 ani.

In urma controlului asupra autoutilitarei, lucratorii nostri au descoperit in compartimentul pentru marfa mai multe colete voluminoase, invelite in folie neagra, fapt pentru care persoanele si autovehiculul au fost conduse la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Bivolari.

La controlul amanuntit, politistii de frontiera au constatat ca in coletele din masina erau 133.140 tigarete diferite marci.

Cu privire la cele constatate cei doi barbati au declarat ca au gasit coletele, initial au vrut sa le dea foc, dar s-au razgandit si intentionau sa le transporte la Postul de Politie Tiganasi.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

A fost dispusa masura retinerii intregii cantitati de tigari, in valoare de 34.207 lei, si a autoutilitarei, in valoare de 15.000 lei, in vederea confiscarii, iar cercetarile continua in vederea stabilirii intregii arii infractionale si pentru identificarea tuturor persoanelor implicate.

Leave a Comment