Google

Peste 10.000 de ţigarete de contrabandă descoperite in rezervorul unui microbuz

Written on:septembrie 4, 2014
Comments
Add One

tigari ascunse inmasina 1Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Oancea impreună cu lucrătorii vamali au descoperit peste 10.000 de ţigarete ascunse in rezervorul de combustibil al unui microbuz condus de un bărbat cu cetăţenie romana şi R. Moldova.

In data de 02 septembrie a.c., in jurul orelor 16.30 s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, Igor V. in varstă de 26 de ani, cu cetăţenie romana şi R. Moldova, care conducea un microbuz marca Mercedes.

In baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport.

In urma controlului efectuat, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, 10.200 de ţigarete mărcile Winston Blue şi Ritm Clasic, cu timbru de acciză R. Moldova.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor, in valoare de 2.247 lei, in vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă in valoare de 10.000 lei.

Leave a Comment