Google

Peste 1.700 pachete de ţigări ascunse in cabina unui autocamion

Written on:februarie 4, 2015
Comments
Add One

tigari in roata de rezervaEchipa comuna de control formată din poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa şi lucrători vamali a descoperit intr-un camion ce venea din R. Moldova, 1.757 pachete de ţigări care erau ascunse in cabina şoferului.

In data de 04 februarie a.c., ora 04.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in ţară, cetăţeanul din Republica Moldova  Alexei S., in varstă  de 31 ani, conducand un ansamblu auto, format dintr-un autocamion şi o semiremorcă.

Pentru valorificarea unor informaţii deţinute pe linia prevenirii şi combaterii traficului ilicit cu tutun, echipa comună, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a efectuat un control amănunţit asupra ansamblului auto.

In urma controlului efectuat, au fost descoperite, ascunse şi nedeclarate, in diferite locuri din cabina autocamionului, pe patul şoferului, in spatele casetofonului şi deasupra cabinei 35.140 ţigarete, cu timbru de acciză R. Moldova.

Conform prevederilor legale a fost dispusă măsura reţinerii ţigaretelor, in valoare de 7.907 lei şi şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă in valoare de 10.000 lei.

Leave a Comment