Google

Permis fals depistat la Oancea

Written on:august 7, 2014
Comments
Add One

pol-frontieraPolitistii de frontiera galateni au depistat in P.T.F. Oancea un barbat care a prezentat la controlul de frontiera un permis de conducere fals.

In data de 05 august a.c., in jurul orei 14.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, C.P. , cu cetatenie R. Moldova, in varsta de 25 de ani, care conducea un autoturism marca Volkswagen.

La controlul de frontiera, acesta a prezentat pe langa pasaport, un permis de conducere eliberat in 2012, de catre autoritatile din R. Moldova, valabil pentru categoriile A, B, C si D.

Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere, politistii de frontiera au efectuat verificari specifice in urma carora au constatat ca documentul este un fals total.

Cu privire la cele constatate cetateanul a declarat ca permisul de conducere prezentat la control a fost obtinut in schimbul sumei de 70 de dolari, de la un cetatean din Rusia.

Politistii de frontiera au intocmit barbatului lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de” complicitate la fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de catre o persoana care nu poseda permis de conducere”.

Leave a Comment