Google

Permis de conducere fals descoperit de politistii de frontiera vasluieni

Written on:mai 21, 2014
Comments
Add One

pol-frontieraPolitisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au intocmit lucrare penala pe numele unei persoane, care a prezentat la controlul de frontiera un permis  de conducere fals.

In data de 21 mai a.c., ora 02.50 in P.T.F. Albita/ I.T.P.F. Iasi, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, Tudor Z., cu dubla cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de  24 de ani, conducand un ansamblu de vehicule  format dintr-un autocamion marca Volvo si remorca Koegel.

Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la controlul de frontiera, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au constatat ca documentul este fals.

In legatura cu cele constatate, barbatul a declarat ca a posedat un permis de conducere emis de autoritatile R. Moldova, dar ca l-a pierdut si deoarece  perfectarea actelor pentru obtinerea unui nou permis de conducere dura prea mult, a apelat la o persoana din Chisinau,  care in  schimbul sumei de 390 lei moldovenesti i-a procurat un alt permis de conducere.

Politistii de frontiera i-au intocmit lui Tudor Z., lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals.

Leave a Comment