Google

Pe cine reprezintă acest trădător…?

Written on:aprilie 10, 2017
Comments
Add One

Pe cine reprezintă acest trădător și de ce pupincuriștii primesc în numele „majestății sale” diferite favoruri?

Domnișoarelor, doamnelor și domnilor ziariști învățați istorie și transmiteți adevărul, fărăă săă manipulați, celor care văă urmăresc. Sunt oameni care ar dori săă cunoascăă istoria necosmetizatăă, dar nu au posibilitatea.

Prin directiva operativă dată, armata română a fost prinsă între doi coloși, forțele rusești și forțele germane, care au zdrobit-o. Rușii, înființând cu prizonieri români diviziile Tudor Vladimirescu și Horia, Cloșca și Crișan, au pus împotrivăă români cu români. Au pus români săă omoare pe români. În același timp, pentru a recuceri Ardealul, pe care-l obținusem fărăă lupte, s-au pierdut mii de vieți omenești și bunuri ale populației. Nu mă mai refer la pierderile din capitală și din teritoriul de la București și până la Nistru.

Analizând desfășurarea evenimentelor din 23 august, prin acțiunile sale, s-a dovedit că regele nu a avut nimic în comun cu idealurile și doleanțele poporului român. Nu întâmplător țara solicitase mareșalului Antonescu să aprobe linșarea casei regale, iar acesta impunându-și voința și-a ales viitorul CĂLĂU numindu-l rege și ridicându-l la gradul de mareșal al României pe Mihai I. Continuare în ediția tipărită a regionalului Informatorul Moldovei de miercuri 12 aprilie 2017.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: