Google

Pe 18 aprilie 2019 au început lucrările de alimentare cu apă la Brodoc-Vaslui

Written on:aprilie 19, 2019
Comments
Add One

Primarul municipiului Vaslui, ing. Vasile PAVĂL s-a deplasat la BRODOC, unde firma SC Ludwig Pfeiffer SRL a început lucrările în cadrul proiectului REABILITAREA SISTEMULUI DE ALIMENTARE CU APA, A SISTEMULUI DE CANALIZARE ȘI A STAȚIILOR DE EPURARE ÎN AGLOMERĂRILE VASLUI, BÂRLAD, HUȘI, NEGRETI – JUDEȚUL VASLUI. Continuare în ediția tipărită a regionalului Informatorul Moldovei.

Încep lucrările și la complexul olimpic de la Vaslui

Reunit în ședință de îndată, Consiliul Local Vaslui a aprobat pe 16 aprilie 2019 predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice – prin Compania Națională de Investiții “C.N.I.” S.A. – a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții „Construire Bazin olimpic de înot str. Decebal nr. 1, municipiul Vaslui, județul Vaslui”.

Această realizare constituie încheierea încă unei etape din parcursul spre materializarea obiectivului și vine ca urmare a unor demersuri îndelungate pentru identificarea sursei de finanțare necesare complexului, menit să găzduiască evenimente naționale și internaționale de profil, dar și să vină în ajutorul publicului amator de înot și al celor care se antrenează în vederea participării la competiții.

Proiectul propus de Primăria mun. Vaslui prevede bazin olimpic de competiții, bazin de antrenament, bazin pentru copii, gradene cu 1400 locuri, vestiare și alte încăperi funcționale și de deservire.

Ca urmare a predării amplasamentului, CNI va stabili proiectantul de specialitate pentru întocmirea studiului de fezabilitate aferent bazinului olimpic de înot al municipiului Vaslui. Continuare în ediția tipărită a regionalului Informatorul Moldovei.

Leave a Comment