Google

Păzea că au ajuns ghiolbanii la putere!

Written on:noiembrie 29, 2020
Comments
Add One

Pamflet

Azi despre ghiolbani ajunși la putere ori care visează și mai multă putere în țărișoara furată și trădată ceas de ceas de haita galbenă și populimea care se lasă mințită în cel mai josnic hal. Cea mai tare fază îl privește pe unul căruia tat’su, care s-a dat bine și cu regimu’ comunist, dar și cu cel de după 1990, i-a dat bani și l-a scos în față. El e un frustrat și drogangiu. Atenție ce zice drogangiul! Cică toți cei care nu-l votează pe el, pentru că și-au dat seama că e ratat drogangiu, sunt proști și leneși. Adică populimea, care se lasă mințită cu televizorul și facebook-ul, este leneșă și proastă dacă nu-l votează pe el. Poporul ce deține mintea la purtător îi transmite un mesaj acestui ratat: Trezește-te din droguri, măi băiete, și treci la muncă, dacă tot zici că-ți place munca, nu trândăvi pe banii lu’ tac’-tu!

Mergem ceva mai departe. Un ghiolban s-a făcut șef de CJ pe la Caraș Severin, că a prostit populimea cu aerele lui de capitalist și toată ziua vorbește numai de concedieri ca să arate el că-i tata județului. De făcut face pe el de ghiolban este, dar vorbește ca proasta-n târg. A spus că desființează direcția de drumuri, dar numai până a schimbat directorul cu unul de-al lui. Tună împotriva altor zeci de angajați ai Consiliului Județean pentru că vrea să-și pună, fără concurs, oamenii lui. Ăștia dom’le sunt oamenii noi în politică!

Cică mai vine și din mediul privat acest ghiolban îmbuibat! Vrăjeală. Omul a supt bani de la țâța statului de s-a îmbuibat. Ce afacerist ești când iei cu ambele mâini bani de la stat? Atenție însă că un ghiolban îmbuibat este periculos rău pentru societate. Trecând la o abordare serioasă, întrebăm și noi dacă acei angajați sunt altceva decât niște oameni cu familii, cu speranțe, cu trăiri ca fiecare dintre noi?

Altul, primar pe la capitală, ghiolban care se dă și mai deștept, spune că el va merge cu bicicleta pentru că e aglomerație în București.

Ghiolbanii din presă, plătiți de la bugetul de stat de către șomerul premier și președintele trădător, spun că astea sunt știri. Câtă prostie mai înghite românul simplu oare?

Recent am văzut alte specimene. Dacă șomerul premier bea și fumează în grup într-o instituție a statului român, încălcând legea, iar președintele trădător de neam și țară încalcă repetat Constituția, iar le ei „nu se pune”, că ei se cred mai presus de lege, acum vedem că și slugile lor se cred mai presus de lege. Recent un ministru a îmbrăcat în galben o gașcă de indivizi și au plecat în campanie fără să respecte legea. Evident că instituțiile statului au trecut cu vederea.

Culmea prostiei sau prostelii este că alt galben, de prin zona unde ministrul a făcut campanie electorală încălcând legea, urlă că este incorect să se organizeze tărgul de Crăciun. Adică, acești ghiolbani spun cam așa: „la noi nu se pune că facem campanie electorală, dar la populime se pune, că legile sunt pentru populime nu pentru cei de la PUTERE”. E stilul dreptacilor. Pe timpul PDL una spunea cam așa: „Ciocu’ mic, acum suntem noi la PUTERE”. E la fel?

Evident că-n aceste condiții populimea va merge să voteze PNL cu două mâini, că acesta-i trendul, iar ilegaliștii galbeni vor obține o majoritate zdrobitoare în viitorul parlament pe baza căreia vor conduce România, în ritm accelrat, în cel mai mare hău, pardon, pe cele mai înalte culmi de civilizație și progres.

Alt exemplu de ghiolban găsim pe la Suceava. Omul cu metrul de autostradă și „marele” Flutur, care-i numai gargara de el, își râd în barbă acum că au prostit populimea cu protestul organizat de ei pentru drumuri mai bune. Mai auziți ceva, oameni buni, despre autostrăzi? Doar promisiuni deșarte. Acum cine mai vrea autostrăzi?

În campanie electorală ies în față ca păduchii în frunte și mai mulți ghiolbani. O gașcă îmbrăcată în galben, fără să respecte vreo regulă în paranghelia numită pandemie, defila mai zilele trecute prin Vaslui. Evident că ei încalcă legea că așa face șomerul premier, care le este șef, dar și președintele trădător. Regulile sunt doar pentru populime. Că am ajuns la reguli e bine de spus că s-a declanșat o adevărată vânătoare de așa ziși contravenienți. În loc să adopte măsuri pentru sprijinirea populimii, să lase piețele deschise, să lase școlile deschise, să dea tablete la copii, guvernul șomerului Orban sau Oli, cum i se spune la cârciumă în marea famiglie, a dat ordin ca populimea să fie amendată din orice poziție. Milioane de amenzi au fost desființate de instanțele de judecată, pentru că mai sunt judecători cerebrali încă necumpărați de liberali, dar Oli continuă vânătoarea de români. O asemenea vânătoare a mai fost când se instaura regimul comunist. Cei care au trăit ori au citit despre ororile bolșevice de atunci știu la ce ne referim. Asta e, fraților, cu populimea și ghiolbanii.

Leave a Comment