Google

Patru infractiuni-un conducator auto!

Written on:mai 11, 2014
Comments are closed

accident sosea intrare oras si politistUn bărbat de 32 ani, din municipiul Huși, este cercetat penal de către polițiști. Acesta a condus fără drept un autovehicul, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

La data de 10.05.2014, am fost sesizați prin apel la numărul 112 de către o femeie de 31 ani, din municipiul Huși, cu privire la faptul că un tânăr i-a luat fără drept o autoutilitară, după care a fost implicat într-un accident de circulație.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că victima a lăsat autovehiculul, împreună cu cheia de contact în curtea locuinței sale. A stabilit cu T. George, de 32 ani, din municipiul Huși, ca acesta să se deplaseze la adresa indicată, pentru a remedia anumite defecțiuni tehnice de la autoutilitara respectivă.

După efectuarea reparației, bărbatul s-a urcat la volanul autovehiculului, l-a scos din curtea locuinței părții vătămate, după care s-a deplasat pe strada Recea din municipiul Huși. Pe fondul neadaptării vitezei, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp de beton, situat pe marginea părții carosabile.

Din impact a rezultat vătămarea corporală a lui T. George, care a fost transportat la Spitalul municipal Huși, unde a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral acut, plagă contuza frontală”, nefiind necesară internarea acestuia.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că cel în cauză lor nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Fiind testat alcoolscopic, a rezultat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, conducătorului auto i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

Sorry, the comment form is closed at this time.