Google

Patru bârlădeni minori se specializau în găinării

Written on:ianuarie 24, 2014
Comments
Add One

Barlad imag orasPatru tineri din municipiul Bârlad sunt cercetați de către polițiști pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat pe raza localității de domiciliu.

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Bârlad au reușit identificarea și reținerea lui M. Alin, de 16 ani, din municipiul Bârlad. Acesta, împreună cu alți 3 tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, din aceeași localitate, sunt principalii suspecți în comiterea a 10 infracțiuni de furt calificat și a 2 tentative la infracțiunea de furt calificat, în perioada iulie 2013-ianuarie 2014.

Cei în cauză au pătruns prin efracție în sediile a 6 societăți comerciale de pe raza municipiului Bârlad, reușind să sustragă țigări, băuturi alcoolice și diverse sume de bani din 4 dintre acestea.

De asemenea, M. Alin împreună cu ceilalți tineri, au sustras bani din 6 dozatoare de lapte amplasate pe străzile din municipiul Bârlad.

În ziua de 21.01.2014, polițiștii l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 ore pe M. Alin și l-au prezentat în ziua de 22.01.2014 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunere de arestare preventivă. Față de suspect, s-a dispus cercetarea acestuia în stare de libertate. De asemenea, și ceilalți 3 suspecți sunt cercetați în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentative la infracțiunea de furt calificat.

Leave a Comment