Google

Oierii rămân fără păşuni, iar proprietatea nu mai este proprietate

Written on:decembrie 24, 2015
Comments
Add One

parlament netSe pune la cale cel mai mare jaf din istoria de peste 2.000 de ani a României. Iar tovarăşa învăţătoare ajunsă parlamentar după ce a făcut greva foamei spune că oierii sunt proşti.

Parlamentarii, cei mai mulţi nişte semianalfabeţi, frustraţi şi puşi doar pe căpătuială, n-au reţinut vreo iotă din mesajul românilor care au ieşit în stradă. Acum pun la cale cel mai mare jaf din istoria de peste 2.000 de a României. Prin legea iniţiată de cei care stăpânesc vânatul României se încalcă grav Constituţia. Concret, proprietarii de terenuri nu sunt proprietari pentru că nu vor şmecherii care fac sute de milioane euro din vânat. Oierii nu mai pot folosi păşunile din decembrie până în aprilie, chiar dacă sunt proprietarii acelor suprafeţe. Hoţia este clară. Nişte străini şpăgari în cârdăşie cu parlamentari români puşi pe căpătuială vor să ia pur şi simplu păşunile crescătorilor de animale. Am sesizat acest aspect chiar de când Ponta a dat pe sub masă ordonanţă de urgenţă pentru inventarierea terenurilor din domeniul public, iar actul normativ se referea exact la păşuni. Aşadar, totul a fost calculat încă de atunci. Ponta n-a câştigat alegerile prezidenţiale pentru că nu s-a mişcat destul de repede în problema terenurilor din domeniul public. N-a avut ce oferi concret străinilor care să-l pună preşedinte. Acum Iohanis trece cu vederea jaful care se pune la cale fiind preocupat să promulge leagea privind pensiile speciale pentru parlamentari. Iohanis este preocupat, deci, să „mulgă” bugetul de stat, adică pe cei mulţi, nu este el interesat de problema oierilor care vor fi nevoiţi să renunţe la tradiţia de peste 2.000 de ani.

Cea mai imbecilă poziţie a avut-o tanti aia care a ajuns parlamentar în vremurile în care şi un rahat pus pe listă sub sigla USL intra în Parlament. Învăţătoarea care nu se ridică la prestanţa unui cadru didactic, arătând mai degrabă a ţaţă din piaţă, a spus că oierii sunt proşti şi protestează degeaba. Ce ştie un specimen din ăsta, care nici la rangul de om nu se ridică, despre istoria de 2.000 de ani a românilor? Individa în cauză e o frustrată, un specimen considerat rebut de comunişti, care totuşi promovau oameni de valoare, iar acum crede că i-a venit „apa la moară”, ajungând parlamentar. Uită că mai are vreun an şi apoi se întoarce de unde a plecat. Sau poate mai face o dată greva foamei, că s-o fi învăţat cu leafa de vreo 20.000 lei lunar de la Parlament! (Continuare în ediţia tipărită a ziarului regional Informatorul Moldovei)

Leave a Comment