Google

O „pestoaica” si un „peste” din Barlad au ajuns dupa gratii

Written on:ianuarie 14, 2015
Comments
Add One

gratii catusePolițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui și procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vaslui cercetează patru persoane bănuite de trafic de persoane, lipsire de libertate în mod ilegal și viol.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Biroului Teritorial Vaslui, s-a reuşit probarea activităţii infracţionale a Mariei B., în vârstă de 31 ani, din municipiul Bârlad, a lui C. Mihai, de 29 ani, C. Marian, de 24 ani și G. Dorin, de 46 ani, toți din comuna Băcani, persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de trafic de persoane, lipsire de libertate în mod ilegal și viol.

În fapt, la data de 5 ianuarie a.c., victima, în vârstă de 34 ani a fost condusă de B. Maria la locuința bărbatului, de 29 ani, din comuna Băcani, unde a fost constrânsă, prin amenințări și violență, să întrețină raporturi sexuale cu diferite persoane pentru obținerea unor foloase. C. Mihai a avut rolul de a găsi clienți.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 3 Bârlad au fost sesizați cu privire la o infracțiune de lipsire de libertate şi s-au deplasat la locuinţa în care victima a fost condusă.

La data de 12 ianuarie a.c., s-a dispus reținerea celor două persoane pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și lipsire de libertate, iar ieri, magistrații Tribunalului Vaslui au emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Față de alți doi bărbați, în vârstă de 24 și 46 ani, din comuna Băcani s-a dispus măsura controlului judiciar, aceștia fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de viol, prin aceea că au obligat victima să întrețină raporturi sexuale în imobilul aparținând lui C. Mihai.

Leave a Comment