Google

O partidă de 6 puncte în favoarea bucovinenilor din Pojorâta

Written on:noiembrie 30, 2015
Comments
Add One

bucovina pojorata otelulBucovina Pojorâta-Oţelul Galaţi 4-0

Când există determinare, ambiţie şi plăcerea luptei rezultatele se văd pe teren. O echipă de comună, înfiinţată nu demult, a învins categoric pe fosta campioană a României, Oţelul Galaţi.

Umilinţă pentru oţelari se numeşte meciul de sâmbătă de pe micuţul şi cochetul stadion al formaţiei Bucovina Pojorâta. Bucovinenii au dat toul pe teren şi au arătat că-şi merită locul câştigat nu demult în a doua ligă. Ba chiar merită mai mult şi nu va fi de mirare dacă vom vedea cât de repede în prima ligă de fotbal o echipă a Pojorâtei. Felcitări dle primar Bogdan Codreanu, felicitări echipei de aur pe care aţi creat-o în jurul ideilor dvs!

Mândru că sunt bucovinean! La mulţi ani, Bucovina, scria după meci un locuitor al zonei.

Bucovina Pojorâta a pus punct seriei negre pe care o traversa de mai bine de o lună de zile prin victoria fără drept de apel, 4-0, cu Oţelul Galati. Ultimul succes al echipei sucevene s-a înregistrat tot pe teren propriu, în etapa a 9-a, 2-1 cu liderul Seriei I, Rapid Bucureşti.

Preşedintele Bucovinei Pojorâta, Ilie Supernat. „După mult chin, am ajuns să defilăm şi noi cum trebuie într-un meci. Puteam să înscriem de mult mai multe ori, dar e bine şi aşa. Suntem cu banii la zi, mai puţin această lună. Sperăm să terminăm cu bine şi etapa viitoare, măcar un punct şi să vedem când ne vor intra banii din drepturile tv ca să putem să ne achitam cât mai repede drepturile către jucatori”.

In urma victoriei contra Oţelului, Bucovina Pojorâta a acumulat 14 puncte în clasamentul Seriei I şi a urcat pe locul 10. Ultimul joc din acest an pentru suceveni se va disputa la Berceni săptămâna aceasta.

Să ne amintim că formaţia Bucovina Pojorâta a jucat în Liga a III-a în sezonul trecut, iar acum a reuşit să învingă fosta campioană Oţelul Galaţi dar şi lidera la zi a seriei I din liga a II-a, Rapid Bucureşti. Soarta partidei s-a decis în mare măsură la mijlocul primei reprize, când Bucovina Pojorâta a marcat de două ori într-un interval de numai trei minute (25 şi 27).

După înfrângerea umilitoare de la Pojorâta, Oţelul are acum cu trei puncte mai puţin faţă de următoarea clasată, CS Baloteşti, iar Ceahlăul are un singur punct mai puţin faţă de gălăţeni. Nemţenii stau pe loc retrogradabil direct şi nu vor ajunge la play-out. (continuare în ediţia tipărită a regionalului Informatorul Moldovei)

Leave a Comment