Google

O nouă apariţie pe piaţa presei-ziarul Scandal

Written on:iulie 21, 2014
Comments
Add One

Ziarul SCANDAL netO echipă tânără proveniti din orfelinate, de oameni pentru care viața celor din jur contează. Ziarul Scandal  nu este o simplă publicație, de vânzare în fiecare dimineață la chioșcurile de presă. Este o stare de spirit, este lupta de fiecare zi a jurnalistului care crede în misiunea nobilă a meseriei sale și are convingerea că semenii săi merită mai mult.

Ziarul  Scandal a apărut pe piaţa presei din Romania, Chisinau, Germania, Olanda, si Italia  în 25 mai 2014, din nevoia de libertate şi independenţă a unor oameni, din nevoia de a relata obiectiv evenimentele, Investigatii, Dezvaluirii, Anchete. Ziarul Scandal  are misiunea să informeze corect şi la timp cititorii.

În fiecare zi, durerile cititorilor sunt şi durerile noastre, pe care le transformăm, cu profesionalism şi echilibru, în semnale de alarmă. Am fost incomozi, am deranjat, dar nu am făcut paşi înapoi în faţa ameninţărilor. Prin dumneavoastră, cei care vă începeţi dimineţile cu noi, am devenit o voce în comunitate. Ziarul Scandal  rămâne mereu o provocare pentru cititorii care îşi pot face auzită vocea, pentru autorităţile care trebuie să înveţe să ia în seamă nevoia cetăţeanului, şi pentru noi, cei care ne dedicăm priceperea, talentul şi experienţa semenilor noştri. Ziarul Scandal  este şi va rămâne al oamenilor care cred cu adevarat în dreptate, în adevăr şi în libertate.

Ziarul Scandal  prezintă informaţii din Romania, Chisinau, Germania, Olanda, si Italia   şi cele circa 30 de localităţi rurale învecinate, alături de informaţii din întreaga tara , acoperind toate domeniile de interes: Anchete, Dezvaluiri, Investigatii, Evenimente.  Materialele sunt redactate într-un stil dinamic, echilibrat şi după o atentă documentare. Ziarul Scandal  face parte, ca valori, dintr-o reţea de ziare cotidiane, alături de Ziarul MicNews.ro, www.micnews.ro .

Oamenii care contribuie zi de zi la existenţa acestui ziar pe piaţa, împărtăşesc valori comune ce au dus la coeziunea echipei şi la eficienţa acesteia. Valorile comune au însemnat: independenţă faţă de ingerinţele politicului şi economicului, entuziasm, voinţă de a scoate un produs de calitate – indiferent de conjunctura nefavorabilă, pasiune pentru muncă, dinamism, responsabilitate, spirit de echipă, ataşament faţă de idei, perseverenţă şi pasiunea pentru rezultate, lucrul bine făcut şi dorinţa de a fi cei mai buni. Toate acestea, cu sacrificii personale (mai ales de timp) şi cu dozarea interesului personal cu cel organizaţional.

Ziarul Scandal este condusa de mai multi voluntarii proveniti din Casele de Copii ce au pus bazele ziarului MicNews.ro si Ziarul Scandal.

Leave a Comment