Google

O Clătită, două Clătite, trei Clătite…

Written on:iulie 27, 2022
Comments
Add One

Isprăvile lui Chițac de la Constanța au revoltat localnicii, turiștii și hotelierii, dar și pe toți cei care ajung doar pentru câteva ore în orașul de la malul mării. O prostie mai mare decât parcare cu plată la prețuri foarte mari era imposibil să fete mintea odihnită a marelui strateg PNL Vergil Chițac, ajuns cu sprijinul de necontestat al procurorilor în fotoliul de primar al Constanței.

Câte Clătite s-au inventat în România la alegerile de la finalul anului de groază 2020? Destule cât să ducă mare parte din țară în urmă cu peste două decenii. Orașul cel mai occidental din România a fost demolat pur și simplu de o Clătită. Cea mai bogată bucată din București, respectiv sectorul unu a fost adus în paragină de altă Clătită care și-a furat voturile ca să ajungă în fotoliul de primar. Brașovul, altă bijuterie a României este adusă la dezastru de altă Clătită. Sectorul unu al capitalei este patria șobolanilor, locul unde gunoiul stă pe străzi cu lunile, din cauza Clătitei. Deja Clătita a devenit semnul dezastrului la nivel național.

Am ajuns la malul mării. Hotelierii țipă că numărul de turiști s-a redus la jumătate față de anul trecut. Cauza principală este tot o Clătită. Primarul Constanței, majurul Chițac, mare om, mare caracter, dar cu „mansarda” goală, a inventat el taxă de parcare pentru toți cei care stau în Constanța sau vin pe litoral în vacanță. Mai mare tâmpenie ar fi imposibil de găsit. Un om normal ar fi refuzat măcar să gândească o astfel de tâmpenie. Chițac însă, primarul din partidul care „sprijină” mediul privat „până la moarte”, a omorât turismul pe litoral inventând o taxă de parcare ce se ridică la jumătate din prețul unei camere la hotel.

Continuare în ediția print a regionalului Informatorul Moldovei.

Leave a Comment