Google

Nu-i așa că pământul e rotund, proștovane? Așa-i dom’ profesor!

Written on:septembrie 23, 2019
Comments
Add One

Pamflet

Cel care se dă un guru al poponarilor politici, că așa se cheamă în graiul neaoș anal-iștii politici, a plecat în turneu prin Moldova ca să adune bani de la fraieri. E la o televiziune falimentară care, legal, a rămas și fără licență, dar emite, că legea e pentru alții nu pentru guru poponarilor politici. E-n grațiile președintelui României, omu’ care încalcă și Constituția dacă îl obligă interesele personale, deci gurul își permite. Ar fi bine dacă din banii fraierilor, pe care-i încasează acum cântând osanale neterminatului Iohanis, ar plăti ceva din datoriile imense pe care le are către statul român. Să revenim însă la mizeria de emisiune pe care o realizează prin județele Moldovei. Spuneam de fraieri și se confirmă pentru că gurul ăsta nu merge prin Ardeal că aia sunt mai liberi, ca să nu le spunem ceva mai isteți decât slugarnicii din Moldova care fac pe ei și-și golesc buzunarele cât ai zice pește când văd că descalecă în teritoriu o televiziune din București. Că Flutur de la Suceava, cel care a inventat „aviara” pe care și acum o visează oamenii care au rămas fără păsările din bătătură, l-a primit pe gurul poponarilor politici și i-a dat bani mulți este explicabil pentru că Iohanis era dat drept zeu, dar omul Partidului Social Democrat și ceilalți ce căutau în mizeria de emisiune făcută pentru proști? ~n primul rând ar cam fi cazul să se autosesizeze cei care-s plătiți să aplice legea pentru că mai este până ce începe campania electorală, iar gurul făcea emisiune electorală. Consiliul Național al Audiovizualului doarme?

Tema importantă și întrebarea așa zisei emisiuni de la Gura Humorului era: Nu-i așa, proștovane, că Pământul este rotund? Așa-i dom’ profesor. Treci la loc. Ai nota 10 azi.

Vreo 5-6 „elevi” stăteau cuminți pe scaune și gurul în rol de profesor debita tâmpenii. De ce le-am spus așa? Păi, gurul îi tutuia pe toți de parcă el era profesorul și ei erau elevii. Apoi, cum să fii de acord să participi la o mascaradă numită emisiune de televiziune când acest autodenumit guru al poponarilor politici e patronul și realizatorul iar televiziunea este ilegală? Repet, Realitatea tv emite ilegal, pentru că e în faliment și are datorii la stat de ordinul zecilor de milioane euro. Ce înțelege din asta un întreprinzător de rând? Că și el poate să sară peste plățile către stat dacă e în grațiile președintelui României. Apropo de ilegalități cu zeci de milioane euro, Laura Codruța Koveși ce spune? A uitat că e procuror și anchetează hoții mari? De asta au pus-o europenii în fruntea unei instituții care abia se naște. Teoretic, pentru că practic Parchetul European este un instrument de presiune împotriva adversarilor politici ai celor aflați vremelnic la putere. Codruța se pricepe de minune la așa ceva, că a făcut cu duiumul dosare politice în România, deci ăsta este motivul pentru care a fost pusă procuror șef european.

Pe Gușă ăsta care a dat tunuri serioase statului român cine-l anchetează? Ori dacă ești de partea lui Iohanis și-l pupi în dos mereu Codruța crede că e legal fără să cerceteze?

Revenind la prostia de pe fețele tuturor celor prezenți la Gura Humorului ce se mai poate spune? E rușinos pentru Moldova că au ajuns în funcții publice.

Pamfletul de față se adresează cetățenilor informați. (B. A. U.)

Leave a Comment