Google

Nu era atentă la drum şi a ajuns cu maşina în şanţ

Written on:noiembrie 7, 2014
Comments
Add One

masina accidentÎn seara de 06.11.2014, la numărul de urgență am fost sesizați despre faptul că  pe D.E. 581, în afara localității Bădeana, comuna Tutova, a avut loc un accident de circulație.

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au efectuat cercetarea la fața locului stabilind următoarele:

M.Camelia, de 35 ani, din comuna Pogonești, conducea un autovehicul din direcția Bârlad către Tecuci, iar la un moment dat din cauza neatenței în conducere a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar autovehiculul s-a răsturnat în afara părții carosabile, în șanțul din partea stângă având în vedere sensul de deplasare.

Doi minori din autovehicul au fost transportați la Spitalul municipal de Urgență Bârlad: un minor în vârstă de 5 ani a fost diagnosticat cu „politraumatism și fracturi costale”, iar un minor în vârstă de 9 ani cu „fractura mâna stângă”. De asemenea, în autovehicul se mai aflau un bărbat, în vârstă de 34 ani și o fetiță, în vârstă de 4 luni, care nu au necesitat internarea. Camelia a fost testată cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că nu a consumat băuturi alcoolice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Leave a Comment