Google

Nici trenurile nu mai ajung la Galati

Written on:decembrie 29, 2014
Comments
Add One

sardele-microbuze-Gherla-Cluj-NapocaSucursala Regională de Transport Feroviar de Călători Iaşi informează că, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, următoarele trenuri nu vor circula:

Luni, 29.12.2014:

IR 1866 Galaţi (plecare 16:40) – Iaşi

IR 1865 Iaşi (plecare 18:30) – Galaţi

Marţi, 30.12.2014

IR 1863 Iaşi (plecare 07:59) – Galaţi

IR 1864 Galaţi (plecare 06:00) – Iaşi.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate, le mulţumeşte pentru înţelegere şi îi asigură că prioritatea companiei este asigurarea servicului public de transport feroviar de pasageri în condiţii de siguranţă.

De asemenea, CFR Călători roagă pasagerii ca, înainte de călătorie, să se informeze despre condiţiile meteo şi să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească. Numerele de telefon de la stațiile CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Info Utile/Informații Telefonice.

Pasagerii care aveau bilete/abonamente la trenurile anulate vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor / călătoriilor pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro

Leave a Comment