Google

Nici pe trecerea de pietoni nu suntem in siguranta

Written on:aprilie 16, 2014
Comments
Add One

accident-trecere-pietoniDoi pietoni au necesitat îngrijiri medicale în urma implicării în două accidente de circulație pe raza municipiului Vaslui. În ambele cazuri, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

– În ziua de 15.04.2014, am fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Ştefan cel Mare, din municipiul Vaslui, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Din cercetările efectuate de polițiștii  Biroului Rutier Vaslui a rezultatul că T. Petru, de 53 ani, din municipiul Vaslui, conducătorul un autoturism tip Taxi, nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 55 ani, din comuna Albești. Aceasta din urmă se angajase în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, marcată şi semnalizată corespunzător. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru a i se acorda îngrijiri medicale, fiind diagnosticată cu „fractură metacarpian 5 stânga”.

– Un alt accident rutier în care a fost implicat un pieton, a avut loc în această dimineață pe strada Traian, din municipiul Vaslui.

A. Eugenia, de 48 ani, din municipiul Vaslui conducea autovehiculul proprietate personală, iar în momentul în care a efectuat manevra de schimbare a direcției de mers, pentru a intra pe o stradă laterală, a accidentat un pieton, care se angajase în traversare în mod neregulamentar. Victima, în vârstă de 91 ani, din comuna Dragomirești, a fost diagnosticată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui cu „traumatism cranio-facial”.

Conducătorii auto au fost testat alcoolscopic, iar rezultatele au fost negative.

Pentru a preveni implicarea în astfel de evenimente, poliţia recomandă tuturor participanţilor la trafic să respecte întocmai normele rutiere privind prioritatea de trecere, indiferent că este vorba despre pietoni sau alte vehicule!

Leave a Comment