Google

Nesimtirea unora nenorocirea altora

Written on:iunie 13, 2014
Comments
Add One

accident sosea intrare oras si politistUn conducător de taxi este cercetat de către polițiști, după ce a accidentat o femeie care se angajase în traversarea străzii pe o trecere pentru pietoni.

Pe 12 iunie la ora 12.08, a fost primit un apel la numărul de urgență 112 de la un conducător auto care a fost implicat într-un accident de circulație în municipiul Vaslui, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Polițiștii Biroului Rutier Vaslui au efectuat cercetarea la fața locului și au stabilit că C. Constantin, de 46 ani, din municipiul Vaslui, conducea un autovehicul tip taxi pe strada Ștefan cel Mare din localitate, din direcția centrul orașului către gară. La o trecere pentru pietoni din apropierea unei unități de învățământ, autovehiculul a lovit o femeie în vârstă de 61 ani, din municipiul Vaslui, care se angajase în traversarea străzii de la dreapta la stânga (având în vedere direcția de deplasare a autovehiculului).

Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde primit dignosticul primar de „policontuzii prin accident rutier”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând faptul că nu a consumat băuturi alcoolice. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Menționăm faptul că polițiștii au sancționat contravențional un conducător auto în vârstă de 33 ani, din municipiul Bârlad, care a staționat în mod neregulamentar cu un autovehicul la mai puțin de 25 m înainte de trecerea pentru pietoni unde a avut loc evenimentul rutier.

Pentru a preveni implicarea în astfel de evenimente, poliţia recomandă tuturor participanţilor la trafic să respecte întocmai normele rutiere privind prioritatea de trecere, indiferent că este vorba despre pietoni sau vehicule!

Atentie domnilor politisti de la Vaslui daca nu stiti! In Vaslui mai toate trecerile de pietoni sunt acoperite de masini parcate neregulamentar, criminal chiar.

Leave a Comment