Google

Nenorocire! Dragnea e înlocuit cu Victor Ponta la șefia PSD și Elena Udrea vine vicepremier, iar Orban premier

Written on:septembrie 21, 2017
Comments
Add One

Dragnea va fi înlocuit de către americani de la șefia PSD. Gigi Nichita sexosu’ revine în prim planul politicii pesediste. Victor Ponta este reales la al ’nșpelea congres al social democraților. Revenit președinte îl va pune pe Grindeanu primvicepreședinte, iar pe Iliescu îl ia sfătuitor de taină. Luna cadourilor vine cu un guvern liberal, iar Orban care vizitează din ce în ce mai des Direcția Națională Anticorupție va fi premier. Vicepremieri vor fi Alinuța și cu Ilenuța. Nu știți care Ilenuța? Elena Udrea, evident. Ilenuța a câștigat experiență de vicepremier după gratii din cauza agolmerației de la closetul celulei.

UDMR va forma jumătate din Guvern și va iniția referendum pentru unirea Transilvaniei cu Ungaria. Baba Tanga, informatorul nostru care întotdeauna minte, ne-a trimis calde la redacție aceste informații înspăimântătoare.

Cum o nenorocire nu vine niciodată singură, se pare că știrea momentului va fi numirea lui Traian Băsescu în funcția de președinte al micuței republici din dreapta Prutului. În același timp, Băsescu va fi și ministru la Transporturi și va scrie iar pe străzile de pământ ale patriei: „aici sunt banii dumneavoastră”. Cert este că va curge lapte și miere în România, dar numai după înlocuirea dictatorului Liviu Dragnea. Alt Liviu îmbrăcat în haine de spion, nu că primul n-ar avea astfel de haine, dar asta-i altă poveste la care încă mai lucrează baba Tanga, orchestrează în capitala Americii tot acest scenariu. El e cel mai tare. Mai tare decât toată armata pesedistă, decât Parlamentul și chiar decât președintele care vorbește și când doarme, iar când se trezește face o poză pentru albumul de familie împreună cu boss-ul Americii și prima doamnă. Baba ne mai spune că se va reinventa o flotă pentru Trăienel, ca să aibă și el de-un covrig. Așadar, 2017 e an crucial pentru România furată, pardon curată, de politicienii capitaliști.

Uniuniștii lui Soroș din Ambulanța României, pardon Salvarea României, se vor lupta pe baricadele cinstei și corectitudinii cu cei care primesc șpagă câte-un leu ca să găsească locuri de parcare prin centrul capitalei. Madam Clotilde va prelua cât de curâd funcția de primar general și va muta capitala României prin America. Atenție deci oameni buni că baba Tanga minte și când doarme, dar mai are câte-o sciplire de adevăr, așa cum încearcă niște ciocoflenderi de pe la unele publicații de rahat (probabil sunt turcești de asta au rahat) din capitală să intoxice poporul. Pe primul plan în topul știrilor de rahat scrise de mari, da’mari ziariști din capitală ar fi cea cu numirea unui șef de mare partid de către americani, la cererea și insistențele unui spion. În rest, să mințim bine! (Un om din popor manipulat)

Leave a Comment