Google

Nemaipomenit! Cioloș se vrea iar premier!

Written on:august 27, 2018
Comments
Add One

Democrația se bazează pe votul popular, cumpărat sau nu, măsluit sau nu, că tot circulă vorba că ar conta cine numără voturile nu cei care votează. Sunt povești, cert este că democrația se bazează pe votul celor care se prezintă la urne.

Iohanis fiind omul nemților și al americanilor l-a gsit pe Cioloș care-i la fel de vândut și l-a pus premier odată după o lovitură de stat. La fel de adevărat e că Victor Ponta nu era bun de premier. Problema e că învingătorii în alegeri l-au desemnat în această calitate. A trecut lovitura de stat dată de Europa și America prin mâna întinsă în România numită Klaus Iohanis. Acum se încearcă reeditarea momentului, adică o nouă lovitură de stat.

Lupta e în toi, dar Iohanis n-a reușit până acum să dărâme Guvernul ales de popor, chiar dacă investițiile străinilor în așa zisele proteste au fost destul de mari. Se dorea crearea unui nou moment „Colectiv” pentru a putea fi debarcat Guvernul. N-a ieșit însă lupta continuă. Jenant este că o altă slugă a Occidentului, pe nume Dacian Cioloș, se vrea din nou „salvatorul” României. Cu astfel de specimene care cred că toți „este” proști în țara asta nu poți dialoga decât pe limba lor, așa că vom face rabat puțin de la decență și eleganță și vom transmite un mesaj clar: Băi Cioloș, nu ți-e rușine să „te ceri” iar premier? Pe Guvernarea Cioloș a fost cea mai proastă din 1990 încoace. Cioloș a oprit investițiile publice și private. Cioloș a oprit atragerea de fonduri europene. Ce vrea mai mult acest „specialist” în trădaări? O anchetă amplă cu detalii halucinante citiți în ediția tipărită a regionalului Informatorul Moldovei de miercuri 5 septembrie 2018.

Leave a Comment