Google

”NE-AM SATURAT DE INCOMPETENȚA VOASTRĂ”!

Written on:august 2, 2020
Comments
Add One

Orban va face orice e nevoie pentru a rămâne premier, împreună cu toată gașca de impostori, gen Grindă.

Medicul Lucian Duță, fost șef al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, a explodat la adresa Guvernului Ludovic Orban.

„Ne-am saturat de incompetența voastră !

În luna martie și aprilie stăteam închiși în case de frica bolii! Încă de la începutul pandemiei l-am contactat pe Ludovic Orban explicându-i cât de important este sa testăm cât mai mult! Mi s-a spus că nu e fezabil iar testarea este inutilă! Bine, domnule inginer, mi-am spus atunci! Cum spui tu, că oricum știi mai bine! În timpul ăsta toți testau în masă și pe baza unor algoritmi foarte bine gândiți au găsit relativ repede soluția ieșirii din criză . Așa s-a întâmplat în Coreea de Sud și China.

România, conform gândirii guvernului Orban, testa doar pacienții SIMPTOMATICI! Adică, atunci când deja era foarte târziu iar ghinioniștii care se îmbolnăveau reușeau la rândul lor să contamineze zeci de oameni-vezi cazurile de la spitalul Gerota sau cazul senatorului de Constanța!

Cu toate astea se pare că “la barza chioară îi face Dumnezeu cuib”! Când Franța, Italia sau Spania aveau 1.000 de decese pe zi, noi aveam constant doar 20! Mai mult la noi testarea era insignifiantă-circa 3.000 de teste zilnic! Mi-am spus că până la urmă nu mai contează și că avem o șansă extraordinară să încheiem acest coșmar în condiții cât mai bune! Adică cu pierderi economice cât mai mici și cu un avantaj competitiv important-respectiv libertatea de a ne mișca pe planetă cât mai repede!

Realitatea ne-a izbit pe toți direct în figură și toate speranțele au fost spulberate rapid de incompetența acestui guvern! Azi am ajuns să facem teste mai multe decât Italia sau Franța (care nici măcar nu mai raportează), să părem că suntem ciumații Europei, să nu mai fim primiți niciunde iar perspectivele economice sunt sumbre! Mai mult ni se explică faptul că tot noi, cetățenii de rând, suntem de vină! Vezi Doamne, guvernul își face treaba dar noi nu suntem ascultători! Asta în timp ce toate țările lovite în plin, cu zeci de mii de morți (Italia, Franța, Spania) sunt țări bine merci, frecventabile, cu turiști și cetățeni relativ calmi!
Mai mult, ne-am trezit că la spartul târgului incompetentul guvern Orban ne anunță o chestie absurdă pe care nimeni ,nicăieri în lume nu a luat-o: INTERNAREA OBLIGATORIE A ASIMPTOMATICILOR!

Ni se cere să stăm cuminți și sa avem încredere în Guvern! În timp ce șeful DNA ne anunța că există zeci de dosare cu fraudele făcute de aceeași incompetenți în legătură cu achizițiile făcute în timpul stării de urgentă! Care nu numai că au furat dar și mai rău au cumpărat materiale sanitare neconforme care au pus în pericol viața medicilor și a pacienților!

Este clar că Guvernul Orban a ratat gestionarea pandemiei! Și nici nu-i trece prin cap să-și asume eșecul! Pentru că Orban va face orice e nevoie ca să rămână premier împreună cu toată Gașca de impostori gen GRINDĂ! Și ne va explica în continuare că noi suntem de vină, iar ei sunt devotati țărișoarei!

Și totuși mai am o speranță! Că în curând se va auzi din ce în ce mai tare: ”NE-AM SATURAT DE INCOMPETENȚA VOASTRĂ!”, a spus Lucian Duță.

Leave a Comment