Google

N-au avut dezlegare la peste!

Written on:februarie 26, 2014
Comments
Add One

pestePoliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au depistat pe timpul desfăşurării unei acţiuni de prevenire a faptelor de braconaj piscicol, o persoană care transporta cantitatea de 37,5 kilograme de peşte, fără a deţine documentele legale.

În data de 25 februarie a.c. în jurul orelor 11.30, lucrători din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, au oprit pentru control, în zona Staţiei de pompare a apei Ghimia, un autoturism marca Volkswagen, condus de un cetăţean român în vârstă de 40 de ani.

Ca urmare a verificării autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit cantitatea de 37,5 kilograme de peşte de diferite specii, pentru care persoana nu a putut prezenta documente legale.

Cantitatea de peşte în valoare de 550 de lei a fost predată Direcţiei Sanitar Veterinare Galaţi.

Pe numele bărbatului, poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui, icrelor ori produselor din peşte obţinute din pescuit.

Leave a Comment