Google

N-au apucat sa se bucure de cerealele furate

Written on:februarie 1, 2014
Comments
Add One

Drum pietris gramada blocatPolițiștii au reușit identificarea a 3 bărbați din municipiul Bârlad, suspecți în comiterea unui furt din auto.

În ziua de 29.01.2014,  am fost sesizați de către un bărbat de 43 ani, din municipiul Bârlad, cu privire la faptul că i-au fost sustrași mai mulți saci cu produse agricole dintr-un autocamion, pe raza satului Simila, comuna Zorleni. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Postului de Poliție Zorleni, care au stabilit următoarele:

Partea vătămată, administrator al unei societăți comerciale din municipiul Bârlad, a achiziționat produse cerealiere din județul Bacău, pe care le-a transportat cu un autocamion. Întrucât vremea nefavorabilă nu a permis deplasarea, autovehiculul a fost parcat la marginea DE 581. În dimineața de 29.01.2014, acesta a constatat faptul că prelata cu care era acoperit autocamionul era tăiată, iar din interiorul acestuia lipseau 40 saci ce conțineau produse agricole. Prejudiciul cauzat prin această faptă este de 1.100 lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat principalii suspecți în comiterea furtului: H. Ovidiu, de 29 ani, L. Robert, de 24 ani și S. Cristian, de 21 ani, toți din municipiul Bârlad. Aceștia, în noaptea de 28/29.01.2014, prin forțarea sistemului de închidere, au pătruns în autocamion și au sustras sacii respectivi, pe care i-au transportat cu un autoturism pe raza municipiului Bârlad și i-au vândut mai multor persoane.

Aceștia sunt cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor, polițiștii să înainteze dosarul cu propunere legală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad.

Leave a Comment