Google

Motoscutere furate din Italia depistate de politistii de frontiera galateni

Written on:iulie 16, 2014
Comments
Add One

pol frontiera langa aro in campPolitisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Foltesti – I.T.P.F. Iasi au depistat doua motoscutere ce figurau ca fiind declarate furate din Italia, intr-un ansamblu de vehicule condus de un barbat cu dubla cetatenie, romano-moldoveneasca.

In data de 14 iulie a.c., in jurul orei 06.15 pe timpul efectuarii unei misiuni specifice de supraveghere si control, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Foltesti, judetul Galati, au oprit in trafic, pentru control, pe raza localitatii de frontiera Ijdileni, ansamblul de vehicule format dintr-un microbuz marca Mercedes Benz si o remorca, condus de V. M., in varsta de 24 ani cu dubla cetatenie romana si R. Moldova.

Cu ocazia controlului, conducatorul auto a prezentat un permis de conducere categoria „B”, iar in remorca lucratorii nostri au descoperit doua motoscutere marca Yamaha T Max.

In urma verificarilor specifice efectuate politistii de frontiera au stabilit faptul ca cele doua motoscutere figureaza ca fiind declarate furate din Italia.

Politistii de frontiera au intocmit barbatului lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de complicitate la furt si conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere de catre o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv.

Cele doua motoscutere in valoare totala de 88.340 lei, au fost indisponibilizate la sediul S.P.F. Foltesti, in vederea continuarii cercetarilor.

Leave a Comment