Google

Motociclu furat depistat de poliţiştii de frontieră gălaţeni

Written on:aprilie 16, 2014
Comments
Add One

mopedPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au depistat pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, un cetăţean român care conducea un motociclu ce figura ca fiind furat din Italia.

În data de 15 aprilie a.c., în jurul orei 14.15, pe timpul efectuării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au oprit pe raza localităţii de frontieră Ijdileni, un motociclu marca Piaggio Liberty, condus de cetăţeanul român, S. P., în vârstă de 37 ani.

În urma verificărilor specifice efectuate poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că motociclul figurează ca fiind furat din Italia.

Motociclul, în valoare de 2.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti, în vederea continuării cercetărilor.

Pe numele bărbatului, poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  complicitate la furt urmând a fi înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi cu propunerile legale.

Leave a Comment