Google

Moroşanu, fraţii Stoica şi Cătinaş vor lupta pe 2 octombrie în gala Superkombat de la Milano

Written on:septembrie 14, 2015
Comments
Add One

morosanu netVedetele Local Kombat, Cătălin Moroşanu, Andrei Stoica, Bogdan Stoica şi Raul Cătinaş se numără printre luptătorii confirmaţi că vor lupta pe 2 octombrie, la teatrul Linear4Ciak din Milano, în cadrul galei Superkombat World Grand Prix Final Elimination, ultimul pas înaintea marii finale din noiembrie.

Va fi pentru al treilea an consecutiv în care Italia va găzdui o etapă a circuitului mondial Superkombat. În 2013, evenimentul a avut loc la Carrara, în faţa a peste 4.000 de spectatori, iar anul trecut la Monza, peste 5.000 de fani au făcut uitat, pentru o noaptea, faptul că oraşul e cunoscut mai mult pentru circuitul de Formula 1.

Moroşanu va avea parte de un examen dificil în Italia, urmând să dea piept cu americanul James “Bestia” Wilson, cunoscut după ce în 2012 a participat la ultima piramidă la categoria grea organizată în Japonia şi numeroasele premii de la concusurile de bodybuilding.”Abia aştept să lupt în Italia. L-am văzut pe Wilson, e într-adevăr o bestie, dar îl demolez! Sunt încă supărat că anul trecut n-am putut să lupt în finală, aşa că acum mă voi răzbuna pe el. Din bestie îl transform în pisicuţă”, a spus Moroşanu.

Neînvinşi în 2015, fraţii Stoica vor avea în Italia ultimele confruntări înainte de a lupta cu titlurile mondiale pe masă pe 7 noiembrie în marea finală. Anul trecut, ambii s-au impus prin KO în Italia, iar acum promit că vor repeta scenariul. „Sunt fericit că mă întorc în Italia, atmosfera de anul trecut a fost incredibilă. Abia aştept să mă reîntâlnesc cu fanii de acolo şi le promit un nou spectacol de neuitat”, a afirmat şi campionul mondial Andrei Stoica.

Leave a Comment