Google

MOARTE CELOR CE NU SE SUPUN!

Written on:mai 19, 2019
Comments
Add One

Când imaginea de forță a campaniei tale prezidențiale se rezumă la ”tineri civilizați care aruncă în scârbă cu bani în moșii milogi”, e clar că ai o problemă gravă de viziune asupra poporului al cărui stăpân te vrei. Iar, când vezi că vreo 30% dintre români îl consideră un gest firesc, chiar frumos, nu poți decât să rânjești încântat prin tot felul de poze cu slugoi. Dar, de ce să mai discutăm despre ”umanitate”, când noul trend de dreapta este: cu ura pe oameni călcând?

Am dat, la un moment dat, peste comentariul unei moderatoare tv de la un post anti-PSD. Cum cântărea ea josnicia: ”ce, e mai umilitor că li s-a aruncat 1 leu, când PSD le aruncă 50 lei?” Adică, mai era loc de încă 49 lei, cocălarii ăia ai PNL sau USR au fost chiar decenți, zice doamna, de-a dreptul revoltată că lumea îndrăznește să nu vadă măreția acelor corifei ai educației cu scuipături.

Cum ar veni, după mintea ăstora de se cred pe dreapta dacă prizează fascismul direct în creier, săracii sunt de vină că se bucură de o pâine în plus, în loc să moară odată de foame cu demnitate. Ei vorbind de la înălțimea unor blocuri de fițe și a unor salarii grase. Băgând într-o zi mâncare în câinele sau mâța lui, cât bagă bietul sărăntoc în gură într-o săptămână.

Să ne înțelegem, nu vin să apăr PSD, nici nu am nimic împotriva celor ce câștigă bine. Cine are minte să facă bani, să îi folosească sănătos! Dar, asta nu dă dreptul nimănui să emită idei fasciste la adresa altor semeni. Pentru că acolo s-au dus cu acest dispreț, pe care îl aveau deja natural, peste care Iohannis și USR nu au făcut decât să presare puțină ură. Timp de patru ani…

Ce strigă toți figuranții de se cred mari ”democrați”? ”Să moară toți bătrânii, toți pensionarii!” Ați auzit cu toții, ați văzut multe postări cretine de genul acesta. Ați auzit, însă, vreun lider de la PNL, USR sau PLUS să strige la oamenii lor, să oprească acest fascism? L-ați văzut pe marele neamț Iohannis să ia poziție și să spună că o asemenea atitudine nu este acceptabilă? NU! Deși, știu prea bine cu toții acest ”narativ”. De ce? Pentru că de la propaganda lor a plecat! Și pentru că și ei gândesc la fel: ”cum naiba să facem să moară mai repede pensionarii, să rămânem cu tineretul ăsta atât de ușor de ambalat și prostit?” Asta e ceea ce au în cap toți, de la Iohannis, la Orban și Blaga, la Lolek&Bolek ai USR+. Asta e marea politică de dreapta din ziua de azi: MOARTE CELOR CE NU SE SUPUN! Continuare în ediția tipărită a regionalului Informatorul Moldovei.

Leave a Comment