Google

Minori accidentati in Negresti

Written on:iulie 14, 2014
Comments
Add One

spital vasluiTrei copii din orașul Negrești au suferit vătămări corporale în urma unui accident de circulație ce a avut loc în după-amiaza de 13 iulie a.c..

În după-amiaza de 13.07.2014, la numărul de urgență 112 am fost sesizați despre producerea unui accident de circulație pe raza orașului Negrești.

Cercetările efectuate de polițiștii Serviciului Rutier și Poliției orașului Negrești au dus la stabilirea imprejurărilor în care a avut loc evenimentul.

S.Marius, de 33 ani, domiciliat în orașul Negrești conducea o autoutilitară pe raza localității de domiciliu. La un moment dat, trei copii s-au agățat de oblonul din spate al autovehiculului și la scurt timp s-au dezechilibrat și au căzut pe partea carosabilă. Conducătorul auto nu a observat minorii și și-a continuat deplasarea, fiind identificat ulterior de polițiști. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat faptul că nu a consumat băuturi alcoolice.

Victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde au fost diagnosticate astfel: minora de 9 ani cu „traumatism cranio-cerebral”, minorul în vârstă de 7 ani cu „traumatism cranio-facial și avulsie dentară” și minora în vârstă de 7 ani cu „traumatism cranio-facial și avulsie dentară”.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Leave a Comment