Google

Ministerul de Interne patronează un sistem mafiot

Written on:aprilie 28, 2020
Comments
Add One

Polițiștii acuză conducerea Ministerului de Interne, spunând că umbrele metehnelor comuniste sunt prezente în sistemul mafiot pe alocuri. Polițiștii mai spun că nu sunt sclavii nimănui. Sindicatul Europol reclamă modificarea procedurii cercetării disciplinare, în plină pandemie, în loc să se ia măsuri de protejare a poliţiştilor. Sindicaliştii afirmă că se urmărește distrugerea poliţiştilor care spun lumii despre mizeria din sistemul ăsta mafiot, pe alocuri, numit Ministerul Afacerilor Interne.

”E clar ca lumina zilei că virusul ăsta ordinar, dar sensibil la săpun, a pus pe jar o lume întreagă. În întunericul nopţii din minţile unor personaje din MAI, umbrele metehnelor comuniste se disting la fel de clar, ba uneori pulsează o lumina fosforescentă, ca meduzele alea fleșcăite, fără creier. De luptat cu virusul trebuie să luptăm toţi, împreună, personal medical, pompieri, jandarmi, cetăţeni, poliţişti etc. Pe poliţişti, ministerul îi vrea muţi (morţi) şi în stare de urgenţă. Uşor de sacrificat. Principala preocupare a băloşilor (meduza-i băloasă, precum ştiţi) din MAI, în ceea ce-i priveşte pe poliţişti, a fost modificarea procedurii cercetării disciplinare, nu vreo acţiune de protejare a acestora, Doamne fereşte”, spun sindicaliştii.

”Pentru băloşi, noi suntem doar cifre în statistici. Ei pentru noi sunt nişte criminali, din vina lor mor poliţişti. Nu ne puteţi opri să gândim şi să vorbim liber! Nu suntem sclavii nimănui, dăm socoteală doar în faţa poporului pe care am jurat să-l apărăm de hoţi, criminali, violatori, politicieni corupţi! Pe lângă ţelurile noastre, ale voastre sunt mici, la fel ca praful ce se va depune pe fila voastră de istorie. Românii vor poliţişti puternici, dotaţi cu tot ce-i poate apăra inclusiv de voi, politicieni cu meduze-n cap. Scăpăm noi de pandemie, n-om muri toţi. Ne luăm Poliţia înapoi, o să vedeţi”, au mai spus sindicaliştii.

Leave a Comment