Google

Minciuna este politică de stat

Written on:ianuarie 19, 2021
Comments
Add One

Câțu spune că se vaccinează milioane de pensionari iar în realitate zeci de mii de doze de vaccin se aruncă la canal.

S-au vaccinat „vipurile”, adică Iohanis, Câțu și alții de-ai lor. Câțu spunea recent că se vaccinează milioane de pensionari. E o minciună cât Casa Poporului de mare. Cine-i mai crede? Mai sunt români care să nege evidența și să creadă minciunile acestor indivizi parcă puși să omoare poporul român? Greu de crezut.

Polițiștii, profesorii, angajații din Sănătate protestează că le-au fost scăzute veniturile. Câțu, din postura de premier, continuă sarabanda împrumuturilor. Cine va plăti și când pentru aceste hoții și minciuni care se constituie în atac la siguranța națională? Casele de sondare plătite de guvern încearcă să liniștească populația transmițând un mesaj care să arate că sunt destui români care au încredere în Iohanis și-n PNL, dar și-n guvern. Altă minciună gogonată. Oare sutele de mii de protestatari au încredere în gașca de la putere? Iar mâine ar vota cu ambele mâini PNL pentru că le reduce veniturile și-i aduce în sărăcie?

Cine și când va fi tras la răspundere pentru atacul la siguranța națională? Iohanis a spus că pandemia este o problemă de siguranță națională. S-a filmat din toate pozițiile cum se vaccinează președintele. Cu ce-a încălzit poporul această mascaradă? Se spune că vor ajunge în România sute de mii de vaccinuri și tot poporul va fi vaccinat. Se bat câmpii discutându-se ore în șir despre adeverințe pentru cei care s-au vaccinat. Se anunță cu surle și trâmbițe că se vor înființa sute de centre de vaccinare. Toate sunt doar pentru imagine. E vorba de imaginea PNL și a lui Iohanis. Adevărul este altul. Centrele de vaccinare sunt mult mai puține, dar și acestea își vor pune lacătele pe uși dacă ministerul sănătății refuză să plătească pentru ca să funcționeze. Ca să scape de răspundere ministerul sănătății și guvernul au încercat să arunce în cârca autorităților locale dotarea centrelor și toate cheltuielile privind funcționarea acestor centre. S-au lovit de Boc și de alți primari care au spus clar că aceste cheltuieli depășesc bugetele locale. S-au găsit evident unele publicații, plătite ca să cânte în strună guvernului, care au spus că o primărie cu un buget de milioane de euro se plânge de bani. Dacă e campanie națională de vaccinare, dacă e problemă de siguranță națională cum să cadă în sarcina unor primării de orașe? E jenant. Guvernul ce face cu banii? Iohanis, Orban și alții din gașca lor au vorbit zile-n șir despre 80 de miliarde euro care vin în România de la Uniunea Europeană. Au fost alții care au explicat clar cum e cu acești 80 de miliarde euro. Aceștia din urmă au fost înjurați de adepții minciunilor spuse de Iohanis și liderii PNL. Iată că acum adevărul iese la iveală. Ce 80 de miliarde de euro? Măcar un miliard de euro dacă ar veni în România și tot ar fi bine. Dar miliardele vor veni la Sfântu’ Așteaptă. La fel cum au venit americanii după cel de-al doilea război mondial. Revenind la vaccinare, Câțu spunea duminică o minciună mai mare decât el. A spus că 75% dintre persoanele peste 65 de ani sunt înscrise în program și se vor vaccina în perioada următoare. „Campania de înscriere merge bine, vaccinarea merge bine”, spune Câțu. Despre ce țară vorbește acest individ? Datele arată că doar puțin peste 100.000 de persoane peste 65 de ani s-au înscris pentru vaccinare. Până la peste 2,5 milioane de persoane, cât reprezintă 75%,  mai este puțin, ceva neglijabil, în opinia superșcolitului Câțu. Apropo de școală, Câțu a fost atât de capabil încât a ratat examenul pentru treapta a doua și a făcut școală profesională. Apoi și-a cumpărat diplome la școli private din străinătate. Dacă a fost incapabil să ia o notă de trecere la un amărât de examen de treaptă cum a intrat el direct la școli străine?

Oameni buni, trăim vremuri de neînțeles. Minciuna este politică de stat. Premierul minte cu nerușinare și culmea e că se mai găsesc destui români care să-l creadă. Minciuna omului din fruntea guvernului României este atac la siguranța națională.

Chiar dacă s-ar fi înscris 2,5 milioane de persoane peste 65 de ani în programul de vaccinare, tot ar fi fost vaccinate maxim 200.000. Când vor fi înlăturați de la putere și trimiși după gratii acești mitomani? Sau se numesc manipulatori?

Leave a Comment