Google

Minciuna are picioare scurte care conduc dupa gratii

Written on:mai 12, 2014
Comments are closed

puscariePolițiști din cadrul Poliției municipiului Bârlad l-au depistat pe L. Gelu, de 32 ani, din municipiul Bârlad, pe numele căruia Tribunalul Vaslui a emis în luna aprilie a.c. mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune, fapte comise în luna martie 2014.

În seara de 11.05.2014, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale și Biroului de Ordine Publică Bârlad l-au depistat într-un apartament situat pe strada Vasile Pârvan, pe L. Gelu, de 32 ani. Împotriva acestuia, Tribunalul Vaslui a dispus, în ziua de 10.04.2014, măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 zile.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Bârlad au efectuat cercetări cu privire la faptele comise de L. Gelu, stabilind faptul că acesta a înșelat mai multe persoane cărora le-a oferit spre vânzare motorină la o valoare sub preţul pieţei. În unele situații, L. Gelu s-a prezentat sub o calitate mincinoasă şi anume de angajat al unei benzinării din localitate. După o înțelegere prealabilă cu privire la cantitatea de motorină, L.Gelu se deplasa cu autoturismul cumpărătorului în zona unei parcări. După ce primea suma convenită, solicita câteva minute de aşteptare, pentru a intra în posesia cheii de la garajul unde era depozitată motorina. Acesta nu mai revenea la locul indicat, iar persoana vătămată constata că a fost înşelată.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Bârlad au efectuat cercetări în urma sesizărilor primite la Poliția municipiului Bârlad şi au formulat propunere de arestare preventivă.

Pentru a nu deveni victime ale unor astfel de infracţiuni, vă recomandăm să fiţi prudenţi în relaţiile cu persoanele care vă oferă diverse bunuri la preţuri mici

Refuzaţi să participaţi la diferite tranzacţii pe stradă. Există o mare probabilitate de a fi păcăliţi şi de a vă pierde banii.

Sorry, the comment form is closed at this time.