Google

Mii de pachete de tigari ascunse in masina

Written on:iulie 27, 2014
Comments
Add One

tigaretePolitisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita in colaborare cu lucratori vamali, au descoperit ascunse si nedeclarate, in locasurile unei remorci de transport autoturisme, cantitatea de 83.800 tigarete, ce urmau a fi introduse in Romania.

In data de 25 iulie a.c., ora 22.30 la P.T.F. Albita/I.T.P.F. Iasi, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei  cetateanul roman  Grigore P., in varsta de  31 de ani, conducand un ansamblu de vehicule format din camion si remorca – platforma transport autoturisme.

In  cadrul unei operatiuni specifice comune cu autoritatea vamala, a fost  descoperita ascunsa si nedeclarata, in doua locasuri din sasiul platformei, in scopul sustragerii de la controlul vamal, cantitatea de 4.190 pachete tigari ,de diferite marci, in valoare totala de 18.646 lei.

Autoritatea vamala a luat masura sanctionarii contraventionale a firmei de transport, reprezentata de catre  Grigore P., cu amenda in valoare de 10.000 lei, indisponibilizarea tigarilor in vederea confiscarii si a mijlocului de transport pana la plata amenzii.

 

Leave a Comment