Google

Microbuz – cursa regulata descoperit cu tigari de contrabanda

Written on:iulie 8, 2014
Comments
Add One

pol-frontieraIn urma unei actiuni desfasurate pe linia prevenirii si combaterii traficului ilicit cu tigari, un echipaj al politiei de frontiera l-a depistat pe soferul unui microbuz, care transporta 10 .000 tigarete cu timbru de acciza R. Moldova.

In data de 06 iulie a.c,  pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice pe linia prevenirii si combaterii traficului ilicit cu tigari, in baza unei informatii detinute, politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Romanesti au oprit in trafic, pentru control, in localitatea de frontiera Stefanesti, un microbuz marca Mercedes Benz Sprinter, inmatriculat in Romania,  condus de cetateanul roman Sorin G., in varsta de  56 ani.

La controlul efectuat asupra autovehiculului, a fost descoperita cantitatea de 10.000 tigarete marca Ritm Classic, cu timbru de acciza R. Moldova.

Conform reglementarilor legale in vigoare, intreaga cantitate de tigari, in valoare de 4 444 lei, a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor, iar pe numele barbatului, politistii de frontiera au intocmit lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de colectarea, detinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea si vanzarea bunurilor sau a marfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscand ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acesteia.

Leave a Comment