Google

Mesajul Președintelui și al Consiliului Director al Asociației Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor ,,Elena Cuza’’ din Bârlad

Written on:decembrie 31, 2019
Comments
Add One

Sărbătoarea Nașterii Domnului trezește de fiecare dată bucurie în suflet și reușește să sădească în fiecare inimă sămânța speranței. Este perioada din an când redescoperim ce înseamnă să te bucuri de apropierea și armonia dintre oameni, ce înseamnă să ajuți și să dăruiești fără a aștepta nimic în schimb. Este o sărbătoare menită să fie petrecută în familie.

După vârsta a treia, emoțiile copilăriei sunt retrăite prin facerea de bine  și ajutorul oferit celor din jur. Colindele și entuziasmul primirii cadourilor le retrăim prin copiii și nepoții noștri, cărora avem datoria de a-i face să simtă magia zilelor Crăciunului, așa cum aceasta învăluia zilele copilăriei noastre.

Cu ocazia acestei perioade binecuvântate din an, urăm membrilor, pensionarilor, colaboratorilor, simpatizanților, dar și tuturor bârlădenilor să fie înconjurați de cei dragi, să lase bunătatea să le lumineze inimile și să împartă pacea în sânul familiilor.

Să aveți parte de sărbători de poveste și un An Nou îmbelșugat!

Consiliul Director,

prin Președinte

magistrat pensionar Mihai Nicolaie

Leave a Comment