Google

Materiale pirotehnice, bani şi ţigarete descoperite de poliţiştii de frontieră gălăţeni

Written on:decembrie 19, 2013
Comments
Add One

IMG7Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au desfăşurat o misiune specifică pe timpul căreia au descoperit 2.963 de ţigarete, 9.900  materiale pirotehnice şi suma de 2.506 de lei.

În urma activităţilor specifice desfăşurate poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au stabilit faptul că cetăţeanul român Aurel C. are preocupări în sfera contrabandei cu ţigări, în sensul că acesta colecta ţigarete de provenienţă Republica Moldova, de la diferite persoane din municipiul Galaţi, şi le comercializa pe raza comunei Scînteieşti.

În data de 18 decembrie pentru valorificarea informaţiilor deţinute, lucrătorii noştri au efectuat o percheziţie la domiciliul lui Aurel C., ocazie cu care au fost descoperite şi reţinute în vederea confiscării următoarele bunuri: 2963 ţigarete diferite mărci cu timbru de acciză Republica Moldova, 9.900 bucăţi materiale pirotehnice, 24 bucăţi focuri de artificii şi suma de  2.506 de lei obţinută din vânzarea ţigaretelor.

Ţigaretele în valoare de 14.110 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar materialele pirotehnice, în valoare de 1.065 lei, urmează a fi predate, Serviciului Arme şi Muniţii din cadrul I.P.J. Galaţi.

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia  şi  deţinere fără drept a materialelor pirotehnice.

Leave a Comment