Google

Mai mult de 200 cazuri pe zi cu testare din sărăcie

Written on:aprilie 1, 2020
Comments
Add One

Urâm statisticile, dar poporul mănâncă în aceste zile cifre. Publicăm și noi cifre ca să fim în pas cu nevoil poporului.

Chiar dacă înțelege cam nimic din comunicatele oficiale seci, poporul prostit de televizor și de minciunile johaniste vrea cifre. Dăm cifre.

Dacă s-ar efectua testare în masă, atunci ar fi aproape 1.000 de cazuri noi pe zi. Cum Guvernul Orban e zgârcit cu poporul și darnic pentru firmele de casă, e destul și 200 cazuri în plus pe zi.

De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 2 și până în prezent, au fost plasate în carantină instituționalizată 1.247de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. De asemenea, 50 de persoane aflate în carantină au părăsit locația în care au fost plasate. Aceste persoane vor sta în carantină încă 14 zile.

Până pe 1 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 2.460 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 252 au fost declarate vindecate și externate (84 la București, 56 la Timiș, 26 la Iași, 21 la Caraș-Severin, 12 la Constanța, 20 la Prahova, 8 la Dolj, 5 la Brașov, 8 la Cluj, 5 la Galați, 2 la Bihor, 1 la Brăila, 1 la Mureș, 1 la Neamț, 1 la Alba, 1 Argeș).

Totodată, până acum, 85 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Craiova, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timișoara, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Oradea, Ialomița, Bihor și Mureș, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 215 noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 57 de pacienți, dintre care 34 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este deocamdată staționară.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 12.218 depersoane. Alte 119.218 depersoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Leave a Comment