Google

Lucrari penale pentru uz de fals intocmite de politistii de frontiera vasluieni

Written on:iulie 1, 2014
Comments
Add One

VW pasat frontieraPolitisti de frontiera din cadrul P.T.F. Albita au depistat la controlul de frontiera doi barbati, unul cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova si un cetatean bulgar, care au prezentat pentru autoturismele pe care le conduceau documente false.

In data de 01 iulie a.c., in jurul orei 02.00, in P.T.F. Albita / I.T.P.F. Iasi, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei Dumitru C., in varsta de 29 de ani, conducand un  microbuz marca Mercedes, inmatriculat in Bulgaria.

Cateva ore mai tarziu o alta persoana, cetateanul bulgar Georgievich O.T., in varsta de 52 de ani, s-a prezentat in acelasi punct de trecere, pentru a iesi din tara, conducand un autoturism marca Rover, inmatriculat in Bulgaria.

Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru cele doua vehicule, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au constatat ca documentele nu indeplinesc conditiile de forma si fond ale unora autentice, fiind false – autovehiculele respective  neavand inspectia tehnica periodica efectuata.

Cu privire la cele constatate cetatenii implicati au declarat ca documentele respective le-au procurat prin intermediul altor persoane si ca nu au cunostinta despre faptul ca acestea sunt false.

Politistii de frontiera, au intocmit in ambele cazuri, lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals.

Leave a Comment